Connect with us
Νέες Ιδέες Μπάνιου Σπιτιού & Διακόσμησης WC

Τεχνικά

Top 3 Ιδέες Μπάνιου Σπιτιού & Διακόσμησης WC

Top 3 Ιδέες Μπάνιου Σπιτιού & Διακόσμησης WC

Το μοντέρνο design στο μπάνιο στην ανακαίνιση σπιτιού συχνά χρησιμοποιεί γυαλί ή κεραμικό μωσαϊκό στην ποιότητα των τοίχων. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσαρμοστεί με ένα μεγαλύτερο ράφι για να ταιριάζει με την ισορροπία, το στυλ και την αισθητική του χώρου. Ολοκληρώστε την ανακαίνιση μπάνιου σας με καλό φωτισμό για να στηρίξετε την πολυτελή εντύπωση του ιδιαίτερου χώρου σας.

Προσδιορίστε το καλύτερο ράφι του ντουλαπιού του μπάνιου με την τοποθέτηση  να απαιτεί καλή κατανόηση των ειδών που θα χρησιμοποιείτε σε μία ανακαίνιση. Δοκιμάστε να κάνετε έναν κατάλογο εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε το εύρος αποθήκευσης που απαιτείται για το μπάνιο σας. Μπορείτε έτσι να διατηρήσετε το μπάνιο καθαρό. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα ντουλαπιών μπάνιου για μοντέρνο σχεδιασμό λουτρών, όπως ντουλάπια ανοιχτού τύπου, πολυθρόνα με αποθηκευτικό χώρο λουτρών πολυτελείας, ντουλάπι φαρμακευτικής βοήθειας και ντουλάπι τοίχου. Ο μοντέρνος σχεδιασμός προσφέρει κομψά και πολυτελή προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν την αίσθηση της σύγχρονης εμφάνισης στο σχεδιασμό. Το ντουλάπι θα φαίνεται εκπληκτικό όταν συνδυαστεί με γυαλί, σκληρό ξύλο και καθρέφτη που κρέμεται στον τοίχο.

Υπάρχουν 3 κριτήρια για να επιλέξετε τα ιδανικά έπιπλα για το μπάνιο σας:

1. Μέγεθος του ντουλαπιού μπάνιου

Ο χώρος του μπάνιου πρέπει να είναι μεγάλος ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες, αλλά και να αφήνει αρκετό περιθώριο για να κινηθείτε. Το πρώτο βήμα είναι η τοποθέτηση ειδικών ντουλαπιών στο σχεδιασμό του μπάνιου. Χρειάζεται να τα τοποθετήσετε μακριά από τα άλλα στοιχεία του μπάνιου σε δωμάτια σπιτιού για να σας επιτρέψει να στέκεστε μπροστά από την πόρτα όταν είναι πλήρως ανοιχτή. Όσον αφορά τον σχεδιασμό στους περισσότερους μικρούς χώρους, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα ντουλάπια τους να είναι ψηλότερα και στενότερα. Πολλά νέα σχέδια, αρκετά πλατιά, έχουν σχεδιαστεί ώστε να χωρούν και τα υπόλοιπα έπιπλα και είδη μπάνιου. Ένα γωνιακό σχέδιο-ντουλάπι που έχει γίνει δημοφιλές τώρα για πολλά διαμερίσματα και μικρά σπίτια, αν χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να το επιλέξετε αφού εφαρμόζει πάνω από την λεκάνη.

2. Προσαρμοσμένο στυλ ντουλαπιών

Το στυλ του ντουλαπιού που επιλέγετε πρέπει να ταιριάζει με τον σχεδιασμό του μπάνιου σας καθώς και με την οικογένειά σας. Τα περίτεχνα έπιπλα φαίνονται φανταστικά, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά που συχνά αφήνουν λεκέδες π.χ οδοντόκρεμας και νερό σε μικρές πτυχώσεις στον νεροχύτη. Αντί αυτού, επιλέξτε μια απλή επιλογή με καθαρές γραμμές. Ολοκληρώνοντας το ερμάριο θα πρέπει να εξετάζονται και άλλοι παράγοντες. Τα φύλλα, ο ανοξείδωτος χάλυβας ή ένα φύλλο ξύλου με διακοσμητικά ένθετα φαίνονται επίσης εξαιρετικά και είναι εύκολο να καθαριστούν. Εάν επιλέξετε ένα ντουλάπι που είναι πιο διακοσμητικό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Μπορείτε ακόμη να το επιλέξετε με τρία στρώματα λάκας για να αυξήσετε την ανθεκτικότητά τους.

3. Επιλογή υλικών

Τα σχέδια για μικρότερους χώρους στην ανακαίνιση περιλαμβάνουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό ύφος για να κάνουν το χώρο σας να μοιάζει μεγαλύτερος και να λειτουργεί με τη μέγιστη χωρητικότητα. Υπάρχουν σχέδια από γυάλινα ντουλάπια και προσθέτοντας μια πόρτα καθρέφτη ή ένα ξύλινο ντουλάπι για να κρύψετε αντικείμενα στο ράφι. Επίσης, προτείνεται ξύλινο πλαίσιο με διακοσμητικά γλυπτά που μπορεί να τοποθετηθεί γύρω από τον καθρέφτη του μπάνιου σας για να δώσει καλύτερη εντύπωση σε αυτό. Ο σχεδιασμός του μπάνιου μπορεί να προσθέσει μια προσωπική πινελιά στο σπίτι σας και να θέσει τις ανάγκες της οικογένειάς σας σε καλύτερη βάση. Σε ένα μεγάλο χώρο μπορεί να καλυφτεί ένα μεγάλο σύνολο ντουλαπιών μπάνιου με διακοσμητική ή μια γωνιακή μονάδα με γυάλινη λεκάνη για ένα μικρό διαμέρισμα. Σχεδιάζοντας προσεκτικά την ανακαίνισή σας, σύντομα θα κάνετε μπάνιο στο αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι.

Continue Reading

Περισσότερα σε Τεχνικά

To Top